57923

Udlej din lejlighed i kortere perioder på en sikker måde

57923

Udlej din lejlighed i kortere perioder på en sikker måde

Rejsende længes efter unikke og personlige lejligheder til at bo i når de rejser. At bo som de lokale, er blevet mere populært de sidste par år. De vælger ofte lejligheder som et alternativ fremfor hoteller, da de fortrækker mere plads og muligheden for at møde andre rejsende på et mere personligt niveau.

Red Apple Apartments har udlejet lejligheder til rejsende i København siden 2008. Udlejningsperioden rækker fra få nætter og op til få måneder.
Alle lejligheder vi tilbyder, er fuldt møblerede, har internet, linned og håndklæder.
Red Apple Apartments har et højt serviceniveau for boligejerne. Service kontoret svarer på alle spørgsmål omkring booking, betaling, boligfaciliteter osv. Det eneste boligejerne behøver at gøre er, at læne sig tilbage, vente på bookinger og aflevere nøglerne.

Red Apple Apartments har mange virksomheder, forretningsfolk og familier som kunder.

Det Europæiske Melodi Grand Prix har altid skabt høje krav. Red Apple Apartments har derfor altid udlejet lejligheder i de byer konkurrencen er blevet afholdt, med stor succes.

Red Apple Apartments leder lige nu efter flere lejligheder til udlejning i forbindelse med Det Europæiske Melodi Grand Prix 4-11 Maj 2014, men også for sommeren 2014.

Registrering af en ny lejlighed er helt gratis og professionel fotografering af lejligheden kan arrangeres uden omkostninger.

Klik her for registrering af din lejlighed nu!

Vores boligejere er lykkelige hos os!

Hvorfor udleje igennem Red Apple Apartments?
• Gratis service
• Du sætter selv din egen pris
• Stor global kundegruppe
• Dedikeret serviceminded personale
• Vi tager os af kundens spørgsmål – du kan blot læne dig tilbage og modtage bookinger.

Hvis du ønsker at udleje din lejlighed eller villa, tryk venligst HER for registrering eller send os en e-mail til listing@redappleapartments.com. Eller ring 0046 46 130 900

Vores service er helt gratis – Velkommen til Red Apple Apartments!

Post a Comment